Thuis

YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Haocheng Metalware is een professionele productiefaciliteit in ontwerp, innovatie en marketing van thermostatische tapkranen, thermostatische patronen, sensoren en messingsmontage meer dan 10 jaar.

 

Wij verdienden over de hele wereld breed-waaier van cliënten van met onze efficiency in productie, opperste kwaliteit en de dienst.  Ons motto is Kwaliteit is eerste en de Dienst is vooral.

 

 

Wij worden gevestigd in Yuhuan, Zhejiang (Wenzhou-gebied). Productiecentrum van metaaldelen. En wij heten warm vrienden en cliënten welkom om ons op goede samenwerking met u te bezoeken en in de nabije toekomst te verheugen.

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het is professioneel in R&D, productie, verkoop en de dienst samen voor Thermostatische patroon, sensoren en messingsmontage meer dan 10 jaar. Het bedrijf wordt gevestigd in Yuhuan, Zhejiang, China. Yixin heeft stok aan professionele kwaliteit met strikt kwaliteitsbeheersysteem meer dan 10 jaar. Yixin verstrekt uitstekende kwaliteit van badkamersproducten voor de globale middelgroot-hoge markten, en won de unanieme erkenning en het lof van consumenten.

YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD. YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Yixin

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 800,000-1,000,000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 10% - 20%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China YUHUAN HAOCHENG METALWARE CO.,LTD. Certificaten